Dijital Pazarlama Uzmanı

Geleneksel pazarlama yöntemleri etkisini her geçen gün dijital pazarlama yöntemlerine bırakmaya devam etmektedir. Ne de olsa Türkiye'deki internet kullanıcısı sayısı 30 milyona yaklaşmıştır. Hal böyle olunca da geleneksel yöntemlerden ziyade teknolojinin en son imkanlarından faydalanmayı mümkün kılan bazı bağlamları kullanmak şart olmuştur. Bu bağlamlardan en çok bilinenleri de mobil cihazlar ve internet dünyasıdır. Dijital pazarlamanın çeşitli farklı isimleri de mevcuttur. İnteraktif pazarlama, e-marketing ve online pazarlama gibi isimler de dijital pazarlama ile aynı anlamı ifade eder. Ancak bu işlem rastgele icra edildiğinde herhangi bir başarılı sonuç elde etmek son derece zor olduğundan dolayı muhakkak bir dijital pazarlama uzmanı ile çalışılması suretiyle gerçekleştirilmesi gerekir. Burakkaralar.com da bu alanda sorgusuz sualsiz tercih edilebilecek olan firmalardan bir tanesidir. Aynı zamanda bu firma çok uzun bir süredir her türlü şirket ve markaya freelance çalışma tarzı ile dijital pazarlama danışmanı olarak da hizmet sunmaktadır. Dijital pazarlama için burakkaralar.com adresinden danışmanlık hizmeti de rahatlıkla temin edilebilir.

Sertifika ve Tecrübe ile Üstün Müşteri Memnuniyeti Garantisi

Burakkaralar.com firması, dijital medya uzmanı olarak çalışmasının yanında bu alanda her türlü sertifikaya da sahiptir. Yani piyasada bu hizmeti sunmasına rağmen tecrübesi ya da tescil edilmiş bir kabiliyeti olmayan firmalardan çok farklıdır. Bundan dolayı burakkaralar.com firmasında müşteri memnuniyeti her daim en üst seviyede yer alacak, alınan hizmet bu hizmet için ödenmiş olan ücretten çok daha fazlasını ifade edecektir. Bunun yanı sıra firma tarafından sunulmakta olan dijital pazarlama hizmetleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bilindiği üzere dijital pazarlama mailing, adwords ve sms gibi çok sayıda koldan meydana gelir. İşte burakkaralar.com tüm bunları ve daha fazlasını kendisini tercih etmiş olan müşterilere sunmakta ve bu hizmetten ziyadesiyle memnun kalma garantisi vaat etmektedir.

Dijital Pazarlama Eğitiminde Tüm İstanbul İçin Emsalsiz Tercih

Bu firma aynı zamanda dijital pazarlama eğitimi alanında da hizmet sunar. Doğrudan doğruya pazarlama hizmeti ve danışmanlığında olduğu gibi dijital pazarlama eğitiminde de eğitimin verilmesi adına her türlü sertifika mevcuttur. Bu eğitimler sayesinde firmalar ve markalar kendilerini çok daha iyi tanıtmayı ve dijital medyayı çok daha etkin kullanmayı en ince detaylarına kadar öğrenecektir. Öte yandan dijital medya eğitimi alelade kimseler tarafından değil alanında kendini kanıtlamış ve hatırı sayılır derecede uzun süredir bu işi icra etmekte olan uzman kişilik tarafından verilecektir. Dolayısıyla tüm İstanbul genelinde dijital medya eğitimi denildiği zaman akla ilk gelen yine burakkaralar.com olmalıdır.

Hizmetin Her Safhasında Üstün Özen ve Verim

Dijital pazarlama hizmetinde en sık kullanılan yöntemlerden bir tanesi de arama motoru optimizasyonudur. SEO olarak da bilinen bu hizmetin İngilizce açılımı search engine optimization olarak ifade edilebilir. SEO; adı üstünde arama motorlarında yapılan aramalarda sayfayı hedef kitlenin karşısına ilk sıralarda çıkaracak olan anahtar kelime çalışması olarak da ifade edilebilir. Bu durumdaki temel amaç sayfanın daha ulaşılabilir hale gelmesi ve hedeflenen kitleye sayfanın daha kısa yoldan tanıtılması anlamına gelir. Bu hizmetin SEO haricinde belirli adımları da mevcuttur. Bunlardan bir tanesi de convert olarak da adlandırılmakta olan müşteriyi ikna etme aşamasıdır. Ancak bilinmesi gerekir ki bir sitedeki hedef her zaman için aktif bir satış yapmak olmayabilir. Örnek olarak bir siteyi ziyaret edenlerin geçirdiği süre, sitede arama yapmanın ne ölçüde kolay olduğu, sitedeki içeriklerin ne düzeyde ilgi çekici olduğu ve sitede yazanların ne kadar ikna etme kabiliyetinin bulunduğu da bu aşamanın en önemli parçaları arasında rahatlıkla ifade edilebilir.

Her Hizmete Özel Uygun Fiyat ve Fiyatın Karşılığını Fazlasıyla Alma Garantisi

Bu firma sözleşmeli dijital pazarlama hizmeti için en makul fiyatlar ile en üstün kalitedeki işi icra etmeyi amaçlar. Gerçekten burakkaralar.com firması fiyat konusunda net bir rakam belirlemiş değildir. Hizmetin niteliğine ve kapsamına göre ödenecek olan tutar değişkenlik gösterecektir. Hal böyle olunca da müşteriler hiçbir zaman gereken tutardan fazlasını ödemek zorunda kalmayacaktır. Hatta firmanın hizmeti sonucunda alınan hizmet fiyatın olağan karşılığından çok daha fazlası olacaktır.