Sosyal Medya Uzmanı

Sosyal medyanın önemi modern toplumda günden güne artan bir kavramdır. Genç yaşlı demeden herkesin bir sosyal medya hesabı ya da en azından sosyal medyaya ilgisi bulunur. Hatta kişi sayısına oranlandığı zaman pek çok insanın birden fazla sosyal medya hesabının olduğu da bilinen bir gerçektir. Sosyal medyada etkin olmak, yani sosyal medya yönetimi firmalar açısından çok büyük prestij arz eder. Sağlamış olduğum sosyal medya yönetimi hizmetimin yanı sıra yılların verdiği tecrübenin de etkisi ile alanında önde gelen bir sosyal medya uzmanı olarak faaliyet göstermekteyim.

Sosyal Medya Yönetimi Neleri Kapsar ?

Sosyal medya yönetiminin kapsamını belirli noktalar ile sınırlamak doğru olmayacaktır. Ne de olsa sosyal medya daha etkin olabilmek adına yapılacak her türlü faaliyet bu kapsama girecektir. Bunun yanı sıra burak karalar sadece sosyal medya yönetimini aktif olarak gerçekleştirmek ile yetinen bir uzmanlık ajansı değildir. Aynı zamanda sosyal medya danışmanı ve eğitmeni olarak da hizmet vermekteyim. Sosyal medya hesapları hakkında birtakım tüyolar ve sosyal medyayı çok daha verimli kullanmak adına icra edilen faaliyetler alanında kendini kanıtlamış bir kimseden öğrenildiği vakit çok daha yararlı olacak ve sosyal medya tahmin edilenin çok ötesinde verimlilik ile istifade edilen bir müessese haline gelecektir. Başka bir şekilde ifade etmek icap ederse de sosyal medya yönetimi hizmetini online itibar çalışması olarak da nitelendirmek mümkündür. Sonuç olarak bir sitenin ya da kurumun itibarını belirleyen en önemli unsurlardan bir tanesi popüler kültür üzerindeki etkisi de dikkate alındığı vakit ilgili kurum ya da sitenin sosyal medya hesaplarıdır. Şüphesiz ki sadece kurumlar için değil itibarına önem veren kişiler için de bu hizmet büyük bir öneme sahiptir.

Bunlar Haricinde Ne Gibi Hizmetler Bulunur?

Burak karalar tarafından icra edilen bu hizmet şüphesiz ki sadece danışmanlık ve yalın bir hesap yönetimi ile sınırlı tutulacak değildir. Elbette sosyal medya hesaplarında yer alan itibar sarsıcı noktaların giderilmesi ve sosyal medya hesapları ile ilgili olumsuz içerik kaldırma gibi durumlar da burakkaralar tarafından sunulacak olan bu nitelikli hizmetin bütünleyici parçalarından bir tanesidir. Gerçekten pek çok sosyal medya hesabında kurum, kuruluş ve kişilere yönelik gerçeği yansıtmayan içerik ve yorumlar yer alabilmektedir. Bunun yanı sıra gereğinden ağır, hatta hakaret seviyesine varacak ithamlar ve yer yer müstehcen içeriklerin yer aldığı yorum benzeri olumsuz içerikleri hesap sahibinin itibarını sarsacak boyuta ulaşabilmektedir. Hal böyle olunca da etkin bir sosyal medya yönetimi hizmeti alınarak bu gibi uygunsuz içeriklerin kaldırılması gerekecektir.

Bir Tanıtım Aracı Olarak Sosyal Medya

Sosyal medya, modern çağdaki en etkili tanıtım araçlarından bir tanesidir. Bir sosyal medya hesabı ne kadar verimli kullanılırsa o denli başarılı bir tanıtım yapılmış olacaktır. Bende bu anlamda tecrübelerime ve yeteneğime dayanarak markaların tanıtımı için en uygun ortamı hazırlamaktayım. Bu iş kapsamında içeriklerin üretilmesinden reklam çalışmalarının uygun ve verimli bir şekilde yönlendirilmesi adına gereken her şey yapılacaktır. Başarılı bir reklam çalışmasına giden yol, başarılı ve alanında kendini çoktan kanıtlamış olan bir sosyal medya reklam uzmanı ile çalışıldığı zaman mümkün olabilecektir.

Fiyatlar Ne Şekildedir?

Herhangi bir fiyat belirleme yoluna gitmemiş ya da fiyat listesi oluşturulmadı. Nedeni ise sağlanan her türlü hizmetin kapsamı ve zahmeti farklıdır. Hal böyle olunca da tek bir fiyat üzerinden hizmet sunulması kimi zaman emeğin karşılığı olmazken kimi zaman ise hizmeti satın alanların gerekenden fazlasını ödemelerini gerektirecektir. Bundan dolayı da hizmet almak istediğiniz sosyal medya yönetimi alanında sunduğum bu yönetim ve içerik oluşturma hizmetinin fiyatının hizmete özel belirlenmesine uygun görüldü. Bu hizmetten istifade etmek isteyenler de fiyat teklifi almak için web sayfamız üzerinden teklif isteyebilirler. Bende sizlere mümkün mertebe en makul fiyatlar üzerinden en kaliteli hizmeti sunmaya çalışacağım.